Vieraita pohjoisesta

MuSaFutsalin ottelut jatkuvat tulevana lauantaina kotiottelulla Torniosta saapuvaa FTK:ta vastaan. Otytelu käynnistyy klo 16.00.

Ottelu on kummallekin neljäs tämän kauden liigassa. MuSaFutsal on kerännyt kolmesta ottelustaan kuusi pistettä ja FTK:lla on kasassa kolme pistettä. MuSaFutsalin voitot tulivat kahdelta avauskierrokselta, kun ensin kaatui vieraissa FC OPA ja sitten kotona YIlves. Viime viikonloppuna kärsittiin 4 – 2 (3 – 2) lukemin tappio Ilveksen vieraana. FTK voitti avauskierroksella Ilveksen, mutta on sen jälkeen hävinnyt kotonaan sekä GFT:lle että Team Vanpalle. MuSaFutsalin tehokkaimmat tämän kauden otteluissa ovat olleet Alina Virtala (4+1) sekä Netta Hannula (1+3). FTK:n tehokkaimpina ovat häärineet Anna Keränen (2+2) sekä Sanna Rautio (2+1).

Viime kauden kummatkin kohtaamiset menivät MuSaFutsalille. Kauden avauksessa Porissa ottelu eteni historialliseen rangaistuspotkukisaan, sillä se oli ensimmäinen ottelu naisten futsal-liigassa, joka pelattiin loppuratkaisuun saakka viime kaudeksi tulleen sääntömuunnoksen vuoksi. Varsinainen peliaika oli päättynyt lukemiin 5 – 5 (2 – 3). Rp-kisan ainoa onnistuja oli Jenna Oksanen. Toinen kohtaaminen pelattiin Torniossa vuoden 2019 ensimmäisenä otteluna. Se peli tullaan muistamaan MuSaFutsalin Mira Laurilan viidestä onnistumisesta. Loppulukemat olivat vieraiden hyväksi 5 – 7 (2 – 2). Historian aikana joukkueet ovat pelanneet aina värikkäitä otteluita, jotka alkuun kääntyivät poikkeuksetta FTK:lle. Vuosien saatossa pisteet ovat useammin tulleet MuSaFutsalin sarakkeisiin.

MuSaFutsalilta kokoonpanosta ovat varmuudella poissa sarja-avauksessa loukannut Elina Setälä sekä viime viikonloppuna Tampereella pelin kesken jättämään joutunut Jasmin Ylikraka. Jenna Oksasen pelikunto ratkeaa lähempänä pelipäivää.

Ottelu tullaan lähettämään livenä netissä futsal-liiga.tv:n sivuilta. Löydät linkin otteluun futsal-liiga.tv:n sivuilta sekä myös lähempänä MuSaFutsalin sosiaalisen median kanavista. MuSaFutsalin twitterissä myös reaaliaikaista seurantaa ottelusta. Tosin futsal on parasta paikan päällä. Liput 5/3€.

Viikonloput ottelut:
La 9.11 klo 13.00 KaDy – Ilves FS
La 9.11 klo 15.00 FC Sport – FC OPA
La 9.11 klo 16.00 GFT – Team Vanpa
La 9.11 klo 16.00 MuSaFutsal – FTK
Su 10.11 klo 13.30 YIlves - ACE