Wadir debytoi Gnistania vastaan

WADIR JOELSON SILVA COSTA

WADIR JOELSON SILVA COSTA

MuSa on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen Waden kanssa. Wadir on treenannut joukkueen mukana jo toista viikkoa ja debyytin oli jo tarkoitus tapahtua Pietarsaaressa mutta pelaajan paperit myöhästyivät muutaman minuutin, jotta pelaajalle olisi pelilupa irronnut. Nyt kaikki on kunnossa ja Wadir debytoi Gnistania vastaan 24.7. klo 17 alkavassa pelissä.

Wadir: "Olen innoissani päästessäni pelaamaan joukkueen ja kavereiden kanssa ja haluan auttaa joukkuetta voittamaan huomisen pelin. Tule katsomaan ja kannustamaan!"

Ulanen:" On kyllä mielenkiintoista nähdä mies tositoimissa meidän paidassa. Wadir on ennenkaikkea persoona. Hän haluaa mielellään hakea tilanteita ja tiloja joista pääsee haastamaan vastustajaa. Harjoitukset ovat sujuneet parin viikon osalta mallikkaasti ja hän on osoittanut olevansa hyvä pelaaja tähän sarjaan. Meidän tehtävä on myös antaa hänelle tukea kentällä ja sen ulkopuolella, jotta saadaan miehestä kaikki irti. Wadirin kanssa, kun keskustelee välittyy hänestä heti olo, että hänellä on lämmin sydän ja hän on hyvätahtoinen ihminen."