Tuttu mies tekee paluun takaisin

Matias Sallila pukee seuraavat kaksi kautta Salama-paidan päälleen. (Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com)

Matias Sallila pukee seuraavat kaksi kautta Salama-paidan päälleen. (Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com)

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Sallila pelasi viime kaudella kaikki pelit ennen kuin loukkaantui elokuussa pelatussa TPS-ottelussa. Loukkaantuminen päätti miehen kauden ja se vaati leikkaushoidon. Miehen kuntoutuminen on sujunut erittäin hyvin ja hän on pitkin vuotta treenannut joukkueen mukana. Pelilupa on lääkäriltä saatu ja Matias on aloittanut jo pelinomaisen harjoittelun joukkueen mukana.

- Tosi hyvältä tuntuu tehdä sopimus ja päästä pelaamaan. Onhan tätä nyt jo odotettukin, että tämä piste on saavutettu ja pääsee treeneihin täysillä mukaan ja
taistelemaan pelipaikasta
, kommentoi Matias Sallila sopimustaan.

- Kuntoutuminen sujuu aikataulujen mukaan ja ollut tyytyväinen siihen että päivittäinen työnteko pelikuntoa kohti on pysynyt erinomaisella tasolla tähän pisteeseen saakka ja varmasti tulee myös jatkumaan, Sallila jatkoi.

Sallilalla oli viime kaudella iso rooli, joten päävalmentaja Ville Ulanen on luonnollisesti tyytyväinen sopimukseen, vieläpä kaksivuotiseen. Sallila tuo lisää osaamista ja variaatiota kokoonpanoon.

- Pitkä kuntoutus takana Matiaksella ja kovan työn kautta saa nyt uuden mahdollisuuden sopimuksen myötä. Matias pystyy tuomaan pallollista osaamista meidän peliin ja tietää meidän tavan pelata. Hienoa, että hän on nyt mukana valittavissa kokoonpanoon, kommentoi päävalmentaja tuoretta jatkosopimusta.

Sallila on mukana kokoonpanossa huomenna, kun MuSa kohtaa EIF:n Stadionilla klo 18.30. Joonas Lakkamäen munuainen repesi sunnuntain MP-ottelussa ja "Lakkis" on sivussa näillä näkymin loppukauden.


Kommentit