OTTELUENNAKKO: MuSa - FF Jaro

PITKÄ ODOTUS PÄÄTTYY - KAUAN ODOTETTU KOTIAVAUS!

Pitkä odotus on päättynyt! Ykkönen palaa takaisin Poriin, kun MuSa isännöi kauden ensimmäisessä kotipelissään vahvasti aloittanutta ja yhtä sarjan suosikeista, legendaarista FF Jaroa tulevana lauantaina Porin stadionilla klo 17.

Myös MuSa on aloittanut kauden pirteästi ja ennakkoluulottomasti voittaen ensin AC Kajaanin vieraissa 1-2 ja TPV:tä vastaan tuloksena oli tasapeli lukemin 0-0. Ykkönen on siis alkanut hienosti kahden pelin pisteputkella ja joukkueessa ollaan innoissaan kauan odotetusta kotiavauksesta.

"Ensimmäinen kotipeli on aina mahtava juttu. Tunnelmat ottelun alla ovat loistavat! Olemme saaneet ehjän reeniviikon alle ja päästään kohtaamaan hyvän kauden alun jälkeen yksi sarjan suosikeista." - valmentaja Ville Ulanen


MuSa kohtasi Jaron aikaisemmin talvella Suomen Cupin avausottelussa Karhuhallissa. Tuolloin tuloksena oli 1-1 tasapeli. Jaro on aloittanut Ykkösen kauden voittamalla molemmat ottelunsa, ensin kaatui EIF lukemin 1-2 ja toisella kierroksella MyPa 3-0. Jaro kuuluu ehdottomasti Ykkösen kärkikastiin ja joukkueen nimilista on täten myös vahva.

Myös Ulanen tiedostaa asian ja Jaron kohtaamiseen ollaan valmistauduttu:

"Jarolla on vahva nimilista ja heidän peli on ollut uomissaan heti alusta alkaen. Me ollaan katsottu videolta vastustajaa ja huomioitu valmistautumisessa heidän aseitaan. Niitä koitetaan sitten riisua lauantaina ja iskeä omilla vahvuuksilla vastaan."

KARI SAHA / URHEILUSUOMI.COM

KARI SAHA / URHEILUSUOMI.COM

Edustus tosiaan pelaa tämän kauden Ykkösen kotipelinsä Porin stadionilla. Yhteisöllisyyden kautta uskomme, että saamme tehtyä kotipeleistä onnistuneen tapahtuman ja luotua hyvän tunnelman. Myös pelaajat nostavat yhteisöllisyyden seuran isoimpana voimavarana:

"Seuran yhteisöllisyys on äärettömän hieno asia, sillä MuSa on kaikkien meidän yhteinen juttu. Ei siis murehdita kotikentän vaihtumista pois Wembleyltä, vaan ollaan ylpeitä siitä, että MuSa on nyt samassa sarjassa kuin perinteikkäät ja menestyksekkäät seurat kuten mm. FF Jaro, Haka ja TPS. Tehdään yhdessä Stadionista kotikenttä kaikille musalaisille!" - #7 Antti-Pekka Pihlainen

"Musan Salaman vahvuutena on aina ollut tiivis yhteisöllisyys ja se on seuran tärkeä voimavara jatkossakin." - #6 Jussi Välilä

Ulle toivoo myös kansan virtaavan isona joukkona Stadionille:

"Toivottavasti kansa lähtee tukemaan meitä. Jätkät ovat ansainneet kaiken kannustuksen."


Kotiavaus MuSa - FF Jaro lauantaina 11.5 klo 17 Porin stadionilla.

Liput:

Aikuiset - 12€

Opiskelijat / eläkeläiset - 8€

Alle 16v ilmaiseksi.

Liput ennakkoon: https://kauppa.musansalama.fi/cg/41/liput/


Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan Ykkösen tunnelmasta sekä kannustamaan tietenkin MuSa ensimmäiseen kotivoittoon!