Maalitykki Rämä avaa pelin

Jussi-Pekka rämä

Jussi-Pekka rämä

25-vuotias maaleja tekemään tottunut Jussi-Pekka Rämä siirtyy MyPasta Musan Salamaan. Kaudella 2018 185-senttinen hyökkääjä takoi kakkosessa hurjat 23 maalia ja kaudelta 2019 pelaaja muistetaan Ykkösestä MyPan väreistä, jossa 25 ottelussa syntyi tehot 7+6. Viime vuosi toi kakkosessa pelaajalle 8 maalia. Miesten sarjoissa pelaamissaan 80 ottelussa Rämä on viimeistellyt yhteensä 40 maalia.

Jussi-Pekka Rämä: "Tunnelmat on mahtavat on ja on hienoa päästä uuteen projektiin mukaan ja olla siinä mukana. Ensi kesän odotukset ovat tottakai korkealla. Hyökkääjän pitää aina tehdä maaleja ja sitä odotan itseltäni. Mut loppujen lopuksi omilla maaleilla ei ole väliä kunhan voitetaan pelit."

Päävalmentaja Ulasen mukaan maalintekijä on olennainen osa joukkuetta. Lähdimme etsimään sellaista ja uskon täysin, että sellainen nyt joukkueeseen saatiin. Jussi-Pekka on osoittanut kykynsä pelaten pari viime kautta joukkueissa, jossa pelejä on paljon hävitty. Pelaaja halusikin nimenomaan nyt siirtyä joukkueeseen, joka haluaa voittaa pelejä. Hänellä on ominaisuuksia oikeastaan kaikissa pelitilanteissa, joita uskon voivamme tehokkaasti hyödyntää. Laatua haettiin ja sitä saatiin. Tästä on hyvä käynnistää tryout-viikko ja hankinta osoittaa hieman sitä mieltä, millä olemme tulevassa sarjassa liikenteessä, Ville kertoo luottavaisena tulevaan.

Tulevalla viikolla on MuSan edustujoukkueen tryout-jakso, joka huipentuu U20 Training Camp- porukkaa vastaan pelattavassa pelissä perjantaina UK-tekonurmella. Peli alkaa 17.30.