Edustusjoukkue jatkaa Suomen Cupissa

Musan Salaman edustusjoukkue jatkaa taivaltaan Suomen Cupissa. Joukkue kohtasi pääsiäislaunataina Vuoreksen kentällä Tampereella Leki-Futiksen. MuSa oli matkassa sillä mielellä, että viikon päästä alkavaan sarjaan saadaan hyvä ja ehjä harjoitusottelu samalla. Matkassa olivat myös paluun kokoonpanoon tehnyt Sami Rantala sekä kapteenina totutusti häärinyt Jussi Välilä.

MuSan kokoonpano oli maalivahti Joni Kuusisto, neljän puolustuslinja vasemmalta Auranen- Välilä – Adeleke – Puustinen, keskikentän pohjalla Storberg – Abass, ylempänä Nieminen, hyökkäyksessä vasemmalla laidalla Mosse, oikealla Simeone ja ysinä Pipo Rantala.
Toisella puoliajalla vaihdettiin siten, että sisään tulivat Niilo Mäkelä, Samuil Giergiev, Kristo Niinisalo, Elias Isoviita, sekä maaliin Ilmari Kerminen.

Pelin alusta asti oli selvää, että MuSa on kentällä olevista joukkueista parempi joukkue. Joukkue liikutti palloa ja vastustajaa monipuolisesti. Laidoilta Mosse ja Simeone haastoivat kerta toisensa jälkeen aiheuttaen harmaita hiuksia LeKin puolustukselle. Kun maalihanat vihdoin saatiin auki niin ketsuppipullo aukesi kunnolla. Tauolle siirryttiin tilanteessa 0-6 ja kun toisella puoliajalla lukemia kaunisteltiin vielä saman kuuden maalin verran niin lopputulos Vuoreksesta oli vakuuttava 0-12 voitto. Maalintekijätilastoihin kirjattiin lopulta seitsemän pelaajaa kokeneen kaartin herkutellessa hattutempuilla (Välilä, Rantala). Cupin seuraavalla kierroksella tulee mukaan sitten ylempien sarjojen joukkueita ja onkin mielenkiintoista perjantaina 14.4 seurata arvontaa, kuka on seuraava vastustaja.

”Hienoa saada 2 johtavaa hahmoa kentälle mukaan, Jussi ja Pipo. Vastustaja oli tällä kertaa meitä heikompi mutta kentällä alkoi myös näkyä niitä asioita, joita olemme treeneissä harjoitelleet. Ensimmäiset kosketukset ja syötön kovuus on parantunut. Taktisesti vielä parannettavaa riittää mutta selkeästi eteenpäin on menty. Ensi viikonloppuna on sarja-avaus ja sunnuntaina P20 pelaa myös”, päävalmentaja Pires tuumaili pelin jälkeen.

Joukkue sai hyvän ja onnistuneen kenraalin ensi lauantaina 15.4 alkavaan sarjaan. Peli pelataan UK tekonurmella klo 15.30 ja vastustajana on FC Åland. Ennakolta FC Åland kuuluu sarjan kovimpiin joukkueisiin. Joukkueen valmentajana toimii maajoukkueessa ja Liverpoolin akatemiassa aikoinaan pelannut Daniel Sjölund. Liput peliin maksavat 10€//7€, kausikortteja on myynissä tsoimistolla 59€ hinnalla. Myös Smartum Pay onnistuu.
Pori Akatemia P20 on voittanut viimeisestä kuudesta pelistä 5 ja noussut kamppailemaan SM-sarjapaikasta, ensi sunnuntaina 15.30 Tekonurmella vastassa on GRIfk, joka on sarjassa toisena.