Akatemia jatkaa voitokkaasti – toisella jaksolla väkevä comeback, makkarauudistukselle vankka suosio

Pori Akatemia voitti sunnuntain kotiottelunsa Espoon Palloa vastaan. Vierailija pääsi ensimmäisellä jaksolla johtoon, mutta toisella jaksolla alkoi porilainen comeback. Kolme maalia kaverin verkkoon ja tutut nimet sarakkeessa: Adeleke, Olli Auranen ja Simeon.

Valmennusosastolta Jussi Välilä oli tyytyväinen lopputulokseen, vaikka ensimmäinen jakso olikin porilaisilta jopa sekavaa pelaamista.

– Vastustaja pääsi siinä iskemään johtomaalin. Erikoistilanteet olivat vaarallisia, mutta niistä ei vielä maalia saatu.

Toisella jaksolla kentälle tuli sisukas porilaisryhmä.

– Porukka osoitti luonnetta ja kaverin päätyyn saatiin hyvin painetta. Koko joukkueella oli tahtotila kääntää ottelu, ja saimme ansaitun voiton, Välilä kuvailee.

Maalivahti Jaakko Lakkamäki oli tyytyväinen ryhmän sisukkuuteen.

– Vastustaja tuli kovaa. Alkuun meni ehkä niin, että joukkue ei pystynyt reagoimaan niin hyvin kuten aiemmin.

Sitten tahti muuttui.

– Toiselle puoliajalle tultiin niin kovalla asenteella, että ottelu käännettiin. Olemme sarjakärjessä, ja se maistuu kyllä, Lakkamäki tuumasi.

Eki suosittelee: Täydellinen makkara

Eilen ennakkomainostettu makkarauudistus teki samaten kauppansa vaativalle porilaiselle yleisölle. Kahdestakymmenestä paketista yksi jäi paistamatta, ja pari pakettia meni koppiin. Vaativana kulinaristina tunnettu musalainen pelaajalegenda Eero ”Eki” Salminen antoi makkarasta 5/5.

– Kioski toimi kuin junan vessa, Välilä kiittelee.

Kuvateksti: Simeon oli taas elementissään, kun Pori Akatemia käänsi sunnuntain kotiottelun lopulta kotivoitoksi. Kuva Veganik Photography

Juttua päivitetty kello 22.43: Muokattu Lakkamäen veljes oikeaksi eli kuvassa Jaakko, Joonakselle tsemppejä matseihin TPS-paidassa