Akatemia jatkaa voitokkaasti – Laitinen toivoo, että jalka alkaa taas nousta odotettuun tahtiin

Pori Akatemia jatkoi voitokkaita otteita 20-vuotiaiden SM-karsintasarjassa sunnuntaina. UK Tekonurmella kaatui tällä kertaa Ilves lukemin 3-1.

Maaleista vastasivat Simeon, Eemil Hietava ja Juuso Marttila. Vastuuvalmentaja Aki Pietikäinen oli tyytyväinen ryhmän otteisiin.

– Otteluun lähdettiin erittäin hyvällä otteella. Pallonhallinta ja pelin kontrolli olivat täysin meillä, hirveästi kaveri ei omista pois päässyt avausjaksolla.

Valmentajan mielestä kontrolli kesti hyvin 70 minuutin ajan. Ottelun viimeisen kymmenen minuutin aikana Ilves pääsi kaventamaan, mutta se oli joukkueelle laiha lohtu.

– Varmasti siinä alkoi tulla mukavoitumistakin mukaan. Kypsä kokonaisuus joka tapauksessa, ja siihen voi olla tyytyväinen, Pietikäinen sanoo.

Laitinen hoiti kirjoitukset

Kentällä nähtiin tuttuun tapaan myös Samuel Laitinen, joka ei tänään päässyt kasvattamaan maalisaldoa. Laitisen keväässä on ollut loukkaantumisia ja ylioppilaskirjoitukset.

Laitisen haastattelun voit katsoa seuran Instagramista kokonaisuudessaan.

– Kyllä sen huomasi, että jalka ei nouse ihan samaan malliin kuin haluaisi.

Vastustajajoukkuetta kohtaan Laitisella on suuri arvostus.

– Ilves on aina kova joukkue, vaikka nyt moni pelaaja taisi olla mukana heidän edustuksensa reservien peleissä. Siitä huolimatta joukkue on aina täynnä yritteliäitä pelaajia, joilla jalka nousee, hän huomauttaa.

Ylioppilaskirjoitukset tarjoavat kevään osalta iloittavaa.

– Hyvin meni. Magnaa ja eximiaakin tuli, ja taisi siellä cum laudeakin olla seassa, Laitinen tiivistää.

Kuvateksti: Simeon kunnostautui tänään jälleen maalinteossa. Maanantaina mies oli mahdoton pideltävä Loiskeen pelaajille Suomen Cupissa. (Kuva Veganik Photography.)