Akatemia hävisi Nokian Palloseuralle – uusia pelaajia jälleen mukana kokoonpanossa

Pori Akatemia hävisi sunnuntai-iltapäivällä Nokian Palloseuralle 20-vuotiaiden SM-karsintasarjassa. Vierasjoukkue vei pisteet mukanaan maalein 1-4. Porilaisten maalin teki Konsta Puustinen.

– Tasaista vääntöä oli, ja toisella puoliajalla matsi oli hyvin hallussa parikymmentä minuuttia. Konstan maalin jälkeen oli harmittavaa, että kaveri sai käytännössä seuraavasta hyökkäyksestään maalin. Ei se kaukana ollut, etteikö peli olisi saatu käännettyä: tällä kertaa näin, kommentoi valmentaja Aki Pietikäinen.

Moni Akatemiassakin pelaava on pelannut kahta kilpailullista ottelua viikossa. Rotaatio on ennemmin tai myöhemmin väistämätöntä, ja sunnuntaina kokoonpanosta puuttuivat muun muassa alkukauden aikana tiiviisti huhkineet nigerialaiset ja Olli Auranen. Vastaavasti vuonna 2007 syntynyt Kalle Ali-Hongisto pelasi täydet minuutit, ja vuonna 2009 syntynyt Luukas Weckström otettiin kentälle 84. minuutilla.

Nihkeätä oli

Täyden ajan kentällä huhki Salaman avauksessakin nähty Juuso Marttila. Hän tuumi ottelun jälkeen, että vähän nihkeätä oli.

– Paljon avauksen kavereita oli nyt sivussa, mutta peliruuhka on ollut vaan valtava että rotaatiota tarvitaan. Siitäkin huolimatta taistelimme hyvin tasoihin, sitten ottelu vaan kääntyi nokialaisille sen jälkeen.

Perjantaina Marttilalla oli ohjelmassa vanhojen tanssit. Ne olivat kulkeneet voitokkaimmissa merkeissä.

– Aika priimaa, aika priimaa, hän kommentoi pelinjälkeishaastattelussa, jonka voit katsoa tästä.

Kuvateksti: Pori Akatemia jäi sunnuntaina pisteittä kotiottelussa Nokian Palloseuraa vastaan.